Kan ik je helpen?

1. Claim je ruimte

Coaching. Je hebt jezelf lang genoeg klein gemaakt! Je hebt spreekangst en daar wil je vanaf? Er komt een televisieoptreden aan en je hebt geen idee hoe je dit moet doen? Je moet aan de board presenteren maar weet niet of je verhaal klopt? Ik help je. Ook op korte termijn.

2. Spreken op je event

Doe ik! Ik kom heel graag vertellen over de kunst van het (jezelf) presenteren. Geef mij een podium en ik praat, en leer jullie, zo lang als jij wil. Het leven is te kort om bij een saaie presentatie te zitten. Laat mij vertellen hoe dan!

3. Media

Hulp nodig bij je artikel, tv item, podcast of iets anders spannends? Color me interested!

Veelgestelde vragen

Het korte antwoord is: ja. Het langere antwoord is dat ik niet met iedereen een-op-een werk. Mijn tijd is gelimiteerd dus maak daar scherpe keuzes in. En nu denk jij ‘ja, nou laat dan maar’ want je bent bang voor een afwijzing. Toch wil ik je van harte uitnodigen en mij een berichtje te sturen met je verzoek. Want jij bent mijn tijd waard ❤️ 

Ik werk aan de volgende thema’s: Jouw impostersyndroom smashen, spreek- en presenteerangst, presentatietraining, je helpen ruimte in te nemen.

De eerste stap is altijd een kennismakingsgesprek. Dan bespreken we waar je hulpvraag ligt en of je überhaupt ergens hulp bij nodig hebt. Soms is het antwoord namelijk simpelweg de toxische invloed uit je leven schrappen en weg is je probleem 🙃

Ik werk met pakketen die je afneemt. Je kan al vanaf 99€ met mij werken. Voor een volledig overzicht vraag ik je om mij te mailen. 

Ja, dat wil ik! Mail mij en dan hoor ik graag je vraag. Ik verscheen al eerder in verschillende media zoals het Algemeen Dagblad, Viva & Harpers Bazar. 

Ook ja! Wat ben ik makkelijk he? Groot of klein, maakt mij niet uit. Ik praat graag met je 🎙️