Over mij

Ruim 15 jaar ervaring

Laten zien wie je bent

Ik ben Anouhk Sterken en werk al ruim 15 jaar als gediplomeerd drama docent, trainer en gecertificeerd presentatie coach. Ja, je hebt mij nodig.  Er zijn genoeg boeken en video’s te vinden die je vertellen hoe jij jezelf móét presenteren. Ze vertellen wat je met je handen moet doen of welke visuele middelen je hebt beste kan gebruiken.

Saai.

En vaak niet relevant. Wat ik je leer is hoe jij jezelf kan zijn èn een connectie kan maken met je publiek. Of dat nou een zaal vol mensen is op een conferentie of in een kleiner gezelschap terwijl je een sales pitch gaat doen. Ik zie je. En samen met jou werken we aan het nòg meer awesome maken van wie je bent.

Al ruim 15 jaar help ik mensen en teams op weg naar meer persoonlijk en zakelijk succes. Mijn stijl is er een met veel humor en soms een scherp randje. Ik ben niet bang om te confronteren, maar altijd met een glimlach.

Het ligt aan jou… Wil je weten waarom het je niet lukt om die klant binnen te halen? Wil je weten waar die nervositeit vandaan komt? Wil je weten hoe je vol vertrouwen ‘ja’ kan zeggen terwijl je eigenlijk ‘nee’ voelt? Heb je een boost nodig en zeker weten dat je verhaal goed is? Wil je dat je team eindelijk die volgende stap op weg naar succes zet? Twijfel niet. Ik ben je vrouw.

 
"Anouhk gaf ons concrete handvatten en liet ons zien hoeveel we eigenlijk al goed deden. Ze is positief en werkt met humor. Aan het eind van de dag gingen we vol nieuwe ideeën en energie naar huis"